Gnosco byter namn till Dermicus AB

 

26 oktober 2023

Gnosco AB har formellt bytt namn till Dermicus AB, namnbytet gäller från den 20 oktober 2023. Organisationsnumret är detsamma som tidigare.

– Vi är mycket glada över att kunna meddela att vi nu formellt bytt namn till Dermicus AB. Detta är ett viktigt led i vår fortsatta satsning för att erbjuda ett starkt och unikt erbjudande av digitala lösningar. Namnbytet understryker samtidigt vår vision och långsiktighet för att hjälpa våra kunder att förbättra sina vårdprocesser, säger Peter Kinhan, vd Dermicus AB.

Läs mer om sammanslagningen i vår nyhet den 8 september 2023: Gnosco går samman med Barcos dermatologiverksamhet och ökar expansionstakten.

För mer information kontakta
Peter Kinhan vd/CEO, +32 47 680 34 26, peter.kinhan@demicus.com
Daniel Eliasson COO, +46 760 405 012, daniel.eliasson@dermicus.com

Om Dermicus
Dermicus är en svensk digital plattform och beslutsstöd inom teledermatologi som har utvecklats av hälsoteknikbolaget Dermicus AB, tidigare Gnosco, i nära samarbete med sjukvården och plattformen har använts av vården i många år. Dermicus erbjuder produkter och tjänster för förbättrade vårdprocesser, specialistdiagnostik, dokumentation och kontinuerlig kunskapsutveckling inom dermatologi. 2022 gick Gnosco samman med belgiska Barcos dermatologiverksamhet för att stärka den fortsatta expansionen av bolaget och utvecklingen av Dermicus. Idag har Dermicus kunder i en rad länder med Sverige som ledande marknad, bland annat regioner, vårdcentraler, hud- och sårkliniker, privata vårdgivare och apotek. Skåne och Stockholm var de två första regionerna i Sverige att upphandla Dermicus plattform, Blekinge är den tredje.

Läs mer: www.dermicus.com