Start » Dermatoskop » HEINE DELTA® One

Heine Delta One

Liten på utsidan, enorm på insidan

HEINE DELTA® One

HEINE DELTA® One dermatoskop är den lilla mobila enhet du behöver för att leverera till hög kvalitet. Enheten ger tydlig optik oavsett vilket avstånd du önskar mellan okular och ögonen utan förvrängningar.

Beställ här

Hur fungerar HEINE DELTA® One

Har alla egenskaper som krävs för en helkroppsundersökning med en handhållet dermatoskop eller för en effektiv teledermatoskopi. De kristallklara bilder får vi genom de nya HEINE optiska systemet som även har enastående färgåtergivning på grund av kvaliteten LEDHQ. Vid screening av hudcancer har särskilt små färgnyanser i röd, brun och till och med blå stor inverkan på resultat. Undersökningar är bekväma på grund av polarisationen som gör det möjligt för läkare att arbeta utan bländning eller störande reflektioner.

Utbytbart skal till olika modeller

För att framtidssäkra inköpet av dermatoskop till iPhone så har Heine ett utbytbart skal. Detta gör att inte hela dermatoskopet behöver bytas ut även om nya modeller av iPhone kommer.

Produkten

Levereras komplett i ett etui med skala samt en medicintekniskt godkänd USB-laddare. DELTAone är ett högkvalitativt mobilt dermatoskop som kan användas både som kontakt/kontaktlöst instrument, med såväl polariserat och icke-polariserat ljus. Det nyutvecklade linssystemet ger en kristallklar bild med hela 21mm reellt synfält. HEINE DELTAone är ett analogt dermatoskop som även kan användas för digital dokumentation tillsammans med HEINE mobilskal/adapter för Apple- och Android-telefoner. Mobilitet och Kvalitet har nu blivit DELTAone.   

 

* Passar perfekt i fickan

* 3 olika ljusstyrkor

* 10x förstoring

* Växlingsfunktion mellan polariserat och icke-polariserat ljus via en enkel knapptryckning

* Autoklaverbar kontaktplatta med skala

Bildkvalitet

Oavsett vilket arbetsavstånd du föredrar mellan dig och ditt instrument så får du en kristallklar bild tack vare HEINEs nyutvecklade linssystem. Egenskaper som en kristallklar bild, LEDHQ och polariserat arbetsljus.

Beställ Heine Delta One

Satsa på kvalité – det lönar sig i längden

Beställ här