Start » Dermatoskop » HEINE DELTA® 30

HEINE DELTA® 30

En greppvänlig skönhet med den bästa avbildningen.

HEINE DELTA® 30

HEINE DELTA® 30 Dermatoskop har ett reellt synfält som mäter 30 verifikationer, LEDHQ som ger en enastående färgåtergivning. Tillsammans skapar det ett dermatoskop i en klass för sig. Polarisering ger bländningsfria och icke-reflekterande arbetsvillkor. Detta är möjligt på grund av det nya HEINE-optiska systemet, det första av dess storlek.

Beställ här

Hur fungerar HEINE DELTA 30?

Framför allt är det bekvämt att använda med sin vinklade, ergonomiska design och intuitiva kontroll. Oavsett vilket arbetsavstånd du föredrar mellan dig och din patient så får du en kristallklar bild tack vare HEINEs nyutvecklade akromatiska linssystem. Egenskaper som 30mm kristallklar och oförvrängd bild, i kombination med LEDHQ-belysning, gör DELTA 30 till ditt förmodligen viktigaste diagnostiska instrument i kampen mot hudförändringar.

Produktbeskrivning

HEINE DELTA 30 levereras komplett i etui med kontaktplatta med skala samt en medicintekniskt godkänd USB-laddare. DELTA 30 är ett högkvalitativt dermatoskop avsett för daglig användning på sjukhus och kliniker. Det kan användas både som kontakt/kontaktlöst instrument, med såväl polariserat som icke-polariserat ljus. Det nyutvecklade linssystemet ger en kristallklar bild med hela 30mm reellt synfält. HEINE DELTA 30 är ett analogt dermatoskop som även kan användas för digital dokumentation tillsammans med HEINE mobilskal/adapter för Apple- och Android-telefoner.

 

 

Tekniska Specifikationer

* Ergonomisk design

* 3 olika ljusstyrkor

* 10x förstoring

* Växlingsfunktion mellan polariserat och icke-polariserat ljus via en enkel knapptryckning

* Autoklaverbar kontaktplatta med skala

* Underhållsfri tack vare en dammtät konstruktion

* Uppladdningsbart Li-jon batteri

 

 

Leverans

Leveransen sker med DH till angiven adress.

Leveranstiden är normalt 5-10 arbetsdagar. 

Leveranskostnad på 275 SEK tillkommer. 

 

Beställ HEINE DELTA 30

Kvalité är viktigt!

Beställ här