Start » Dermatoskop » DermLite DL4

DermLite DL4

DermLites handhållna demoskop utvecklad för teledermatoskopi

DermLite DL4

Den mest förädlade optiken inom dermatoskopi. Handhållet dermatoskop med magnetisk kontakt för smidig infästning för att koppla till mobiltelefon.

Fjärde generationens dermatoskop DermLite DL4 är designad för att bli mer raffinerad i varje detalj. Demoskopet har en ergonomiskt konstruktion i aluminium, formad för att ligga bra i handen. DermLite DL4 har en mångsidighet och den största optiken av alla pocket-size i DermLite-serien. Leverans sker genom vår partner.

 

Beställ

Magnetiskt fäste

DermLite DL4 har en magnetisk kontakt för att uppnå en ökad bekvämlighet och ett smidigare arbetsflöde.  Frontplattan i glas (med 10 mm retikulär) och okularet som är magnetiskt fastsatt kan enkel knäppas på och av. För att enkelt kunna växla mellan att genomföra klinisk undersökning och ta foton kan dermatoskopet fästas magnetiskt med en adapter till iPad eller mobiltelefon, och tillhandahålls för en rad olika modeller.

Läs mer

Större lins - förbättrad bildbehandling

DermLite DL4 erbjuder både polariserade och icke-polariserade belysning, två ljusstyrkor, ett större synfält och förbättrad bildbehandling av djupare pigmentering med två nivåer av färgspektrumkontroll (PigmentBoost® Plus).

Elegant och effektiv design

Nyutvecklad infällbar design av frontglaset gör det möjligt att växla mellan hud och icke kontakt med hud smidigare och bild kan ställas in med fokus precis vid hudkontakt. Ren design för att kunna desinficera dermatoskopet manuellt

DermLite DL4s kraftfulla lysdioder och laddningsbara batteri ger ljus på ett extremt energieffektivt sätt. För att veta när du har slut på batteriet, har DL4 en  laddningsindikator som visar fyra olika nivåer.

 

Produktdetaljer

– 18 vita LED-lampor (12 polariserade, 6 icke-polariserade)

– 6 orange polariserade LED-lampor

– 30 mm linssystem

– 10 gånger förstoring

– Korspolariserat och icke-polariserat ljus

– Pigment Boost Plus funktion ger orange ljus för att se djupare strukturer

– Insugningsplattans distanshållare med 10 mm skala

– Magnetisk okulär

– Aluminiumshus

– Silikonfodral för skydd av lins

– Kan laddas med USB

– Pogram/läge ändras med en knapptryckning

– Laddningsbart litiumbatteri, med en batteritid om cirka 2 timmar.

– 4-nivåer laddningsindikator

– Strömsparläge efter tre minuter inaktivitet

– Smidig på- och av-knapp

– Magnetisk anslutning med adapter för dermatoskopet till smartphones och surfplattor

– DermLite DL4 inkluderar DermLite DL4-enhet, micro USB-kabel, läderfodral, silikongrepp, linsduk och 5 frontglaskydd vid hudkontakt för engångsbruk (Ice Caps).

Läs mer

DermLite DL4

Ett mångsidigt handhållet dermatoskop utvecklat även för teledermatoskopi

Beställ